Horaris i reserves

Horaris

Preguntes freqüents

Sí, totes les sessions s’han de reservar. Com que som un centre petit, us demanem que reserveu les sessions amb antelació, ja que l’aforament és limitat.

Podeu reservar a través de l’aplicació, una vegada us hàgiu registrat com a client. Cada vegada que reserveu, rebreu un correu electrònic de confirmació. Sempre que vulgueu, podreu accedir al vostre espai de client i consultar quantes sessions us queden per gaudir. Les reserves es poden fer amb 7 dies màxim d’antelació.

Si heu reservat una sessió i finalment no hi podeu assistir, preguem que la cancel·leu amb una antelació mínima de 3 hores. D’aquesta manera, no perdreu el crèdit de la classe i una altra persona se’n podrà beneficiar.

El mínim és de dues persones per sessió (en cas contrari, us avisarem amb un mínim de 2 hores d’antelació si ja heu fet la reserva).

Els horaris estan subjectes a l’ocupació i a les necessitats del centre.

si esteu interessats en entrenaments de pilates amb reformer, preguem us poseu en contacte a través d’aquesta adreça de correu electrònic info@espailotus.com o del telèfon 669988211

Vine a formar part de la Comunitat Lotus

Vull gaudir el meu moment de lleure i benestar