Sessions

Us oferim diverses disciplines amb les quals pugueu fluir i sentir-vos més a gust amb vosaltres mateixos i mateixes.

Gaudim d’un equip de professionals de cada especialitat que us faran passar una bona estona. Les classes són de 60 minuts. Veureu que cada classe reflecteix la personalitat i la força de cada professor.

LotusVinyasa

El ioga Vinyasa és un tipus de ioga contemporani que uneix el moviment i la respiració per aconseguir l'equilibri entre la ment i el cos. Aquest tipus de ioga encadena una seqüència de postures amb la respiració, per assolir un flux continu.

LotusVinyasa

Les classes de ioga Vinyasa ofereixen una gran varietat de postures i mai no fareu dues classes iguals!

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusPrenatal

El ioga prenatal és un estil de ioga que ajuda a preparar-se pel part, relaxant el cos, explorant postures accessibles per alleujar les molèsties habituals de l'embaràs, cultivant l'equilibri mental i emocional i deixant-se sentir empoderada i recolzada

LotusPrenatal

Consulteu al vostre metge i veniu a gaudir de la classe!

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusPostpart

El ioga postnatal és un estil de ioga que ajuda a abordar els reptes físics, mentals i emocionals de ser mare, així com les conseqüències de l'embaràs. Les postures de ioga se centren en tonificar el cos, recuperar la figura i alleugerir l’estrès i, fins i tot, en ajudar a unir-te amb el teu nadó.

LotusPostpart

Es pot practicar a partir de la quarantena (en cas de cesària cal consultar-ho) i fins als sis mesos.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusPilates

El pilates és un sistema d’exercicis repetitius que es realitza sobre una estora de ioga per promoure la força, l’estabilitat i la flexibilitat, mitjançant moviments eficients i elegants. Els exercicis de pilates desenvolupen el cos mitjançant l’esforç muscular que neix del centre del cos, incloent-hi els glutis, els malucs, el sol pelvià i la part baixa de l’esquena.

LotusPilates

De manera similar al ioga, el mètode pilates fomenta la respiració profunda i conscient.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusDance

Fent dansa gaudireu de tots els beneficis que el ball pot aportar en l’àmbit físic i psicològic. En ser una activitat aeròbica divertida, aporta alegria i satisfacció.

LotusDance

Una forma d''exercici que enforteix tots els músculs, promou la salut dels ossos i crema calories, tot fluint al ritme de la música.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusIoguilates

Classe combinada de ioga i pilates en què es treballen postures de ioga i exercicis propis del pilates clàssic

LotusIoiguilates

És ideal per enfortir el teu centre corporal i per estirar la musculatura.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusFit

Classe de tonificació on es treballen tots els grups musculars amb l'objectiu de combatre la flacciditat i desenvolupar la musculatura de manera natural.

LotusFit

Us ajudarà a guanyar força, a millorar la postura i a cremar calories de manera sana i divertida sense esgotar-vos!

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusBarre

El barre és un entrenament corporal total que aixeca els glutis, tonifica les cuixes, els abdominals, els braços i crema greix en un temps rècord.

LotusBarre

Al barre s’utilitza la barra de ballet per realitzar moviments isomètrics al ritme de la música.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

LotusMind

El Mindfullness és la pràctica de centrar suaument la nostra consciència en el moment present, una i altra vegada. Implica centrar-nos en les sensacions per arrelar el nostre cos en l’aquí i l’ara, mitjançant la meditació formal i altres pràctiques.

LotusMInd

El Mindfullness ens ajuda a reduir els símptomes de l’estrés i l’ansietat, augmentant la sensació de benestar.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

Lotustai

El tai-chi és un art que abraça la ment, cos i esperit. Combinem el Tai-chi i el Chi kung i ens endinsem en una pràctica que implica una sèrie de moviments suaus i lents combinats amb diferents postures, molt efectives per la salut mental i corporal.

LotusTai

Aquesta forma suau d'exercici ajuda a mantenir la força, la flexibilitat i l'equilibri, i és una activitat perfecta per fer tota la vida

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

Lotustretch

És una classe on es treballen els estiraments, a fi de tenir els músculs flexibles, forts i sans, i mantenir un rang de moviment desitjable a les articulacions.

Lotustretch

Els estiraments ens ajuden a que els nostres músculs no s'escurcin i es tornin tensos.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

Ayama Method

Method by Yuli Kapilova
Fer pilates i ioga aeris implica l'ús d'hamaques aèries. Amb pilates i ioga aeri podreu fer la majoria dels exercicis que es farien en una classe normal de pilates o de ioga. És un mètode d'exercici que consisteix en moviments de flexibilitat i força muscular i també resistència de baix impacte.

Ayama Method

El mètode Ayama Wheel és una fusió entre el ioga i el pilates, on s'utilitza la roda de ioga com element perfecte per obrir espatlles i pit, i aprofundir en els arcs de l'esquena de manera natural. Es treballa força, nucli i equilibri.

Durada: 1 hora
Horaris i reserves

Vull gaudir el meu moment de lleure i benestar

Vine a formar part de la Comunitat Lotus